Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang är ett av dem. Statusen för Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang är att Bolaget är aktivt.

Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang är ett Enskild firma och skapades 2002-10-15. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang ska trivas.

Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Pizzeria och restaurang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03.

Idag är Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-7290084.

.

De som är på något sätt har med Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang är Kader, Bekhtiar Ali som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sölvesborgs Pizzeria och Restaurang har 760701-XXXX som sitt organisationsnummer.