Plåt & Tak Service i Sölvesborg

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Plåt & Tak Service i Sölvesborg är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Plåt & Tak Service i Sölvesborg är ett av dem. Statusen för Plåt & Tak Service i Sölvesborg är att Bolaget är aktivt.

Plåt & Tak Service i Sölvesborg är ett Enskild firma och skapades 2006-02-28. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Plåt & Tak Service i Sölvesborg ska trivas.

Plåt & Tak Service i Sölvesborg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsplåtslageri, Tillverkning och Takläggning, Takpapp

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Plåt & Tak Service i Sölvesborg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är Plåt & Tak Service i Sölvesborg och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Plåt & Tak Service i Sölvesborg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3013311.

.

De som är på något sätt har med Plåt & Tak Service i Sölvesborg är Vanberg, Erik Ronnie Mikael som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Plåt & Tak Service i Sölvesborg har 760219-XXXX som sitt organisationsnummer.