Heidis Massage & Kroppsvård

Blekinge län

Information

Heidis Massage & Kroppsvård är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Heidis Massage & Kroppsvård finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Heidis Massage & Kroppsvård är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-11.

Heidis Massage & Kroppsvård som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2002-03-25. Men sedan 2002-02-11 så har Heidis Massage & Kroppsvård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Heidis Massage & Kroppsvård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52753.

Sölvesborg arbetar för att företag som Heidis Massage & Kroppsvård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Heidis Massage & Kroppsvård. Det finns flera företag i Blekinge län.

Massagebehandlingar, ansiktsbehandlingar, försäljning av hudvårdsprodukter, liniment, oljor samt eventuellt avslappnings- skivor.

Firmatecknare för Heidis Massage & Kroppsvård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Heidis Massage & Kroppsvård och det är följande personer, Nilsson, Heidi Lynn Elisabeth som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Heidis Massage & Kroppsvård är 750819-XXXX.