Hannelegården

Blekinge län

Information

740120-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hannelegården. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hannelegården är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Hannelegården finns i.

Hannelegården har varit registrerat sedan 2002-07-16 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hannelegården så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hannelegården är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Hannelegården är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hannelegården så kan ni göra det på telefon genom 0456-31810 eller genom brev på följande adress:

Lanthadel med försäljning av livsmedel, hudvård, hygienartiklar, afroart, böcker, tidskrifter och CDs. Parit handel med livsmedel, drycker och tobak.

Det finns olika personer som har en koppling med Hannelegården och det är Fransson, Eva Anette som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,