Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening

Blekinge län

Information

Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening finns. I Sölvesborg så finns det många olika Ekonomisk förening och i Blekinge län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har F-skatt vilket Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening har haft sedan 1994-01-01. Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Listerv. 6, 294 71, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-54085.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening har idag 738200-4427 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Oskarsson, Sven Ingmar -Svensson, Inger Marita är den som för stunden ansvarar för Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhanda hålla foder och övriga förnöden- heter för djuruppfödning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Skåne-Blekinge Pälsdjursuppfödares Ekonomiska förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Inger Marita som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Gustavsson, Sten Tomas Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Harrysson, Per Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Sven Ingmar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bert Alvar Robert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotAntonsson, Sten-Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, Fagerberg, Per Markus som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hiller, Jonny Ingeman som är född 1954 och har titeln SuppleantLevinsson, Lars Åke Joakim som är född 1968 och har titeln SuppleantNilsson, Bert Anders som är född 1951 och har titeln Suppleant.