Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening

Blekinge län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Sölvesborg och Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1971-05-13. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening ska trivas.

Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att anskaffa och förvalta fastigheten Lammet 8-9.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening är Lennartsson, Per Olle Johnny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Hans Nicklas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Ronny Svenne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturesson, Tommy Bo Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Erik Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Åke Einar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotTell, Sven Arne Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Virtanen, Petri Juhani Niklas som är född 1972 och har titeln Suppleant, .

Hantverkarnas fastighetsförening, Ekonomisk förening har 736200-2813 som sitt organisationsnummer.