Krokås Fiskehamnsförening u.p.a.

Blekinge län

Information

Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Åke Bernt Ingmar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Lars Inge Ronnie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Morawetz, Ernst som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Mats Rune Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Arne Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Lars Jonas Roland som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamotThuresson, Mats Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Sten Göran som är född 1937 och har titeln Suppleant, Holmström, Sture Evert Valdemar som är född 1927 och har titeln SuppleantLindgren, Nils Gunnar Ingvar som är född 1936 och har titeln SuppleantMellberg, Per-Assar som är född och har titeln SuppleantNilsson, Hainz Evert Micael som är född 1973 och har titeln SuppleantOlofsson, Sten Johan Roger som är född 1973 och har titeln SuppleantWallin, Hans Börje Örjan Eriksson som är född 1969 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. på telefon 0456-51208.

Att för medlemmarnas räkning förvärva hamn- och strandområden vid Krokås samt använda detsamma till medlemmarnas ekonomiska nytta genom anordnande, förvaltande och vårdande av en fiskehamn.

Idag är Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Morawetz, Ernst -Olofsson, Lars Jonas Roland

Krokås Fiskehamnsförening u.p.a. har 736200-1344 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.