Hörviks Fiskehamnsförening u.p.a.

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Ekonomisk förening som heter Hörviks Fiskehamnsförening u.p.a.. Det finns flera bolag som liknar Hörviks Fiskehamnsförening u.p.a. i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hörviks Fiskehamnsförening u.p.a. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1931-03-18 så har Hörviks Fiskehamnsförening u.p.a. varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hörviks Fiskehamnsförening u.p.a. och det finns fler bolag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Hörviks Fiskehamnsförening u.p.a. så kan man gör det genom att posta ett brev till Skora Gränd 3, 294 74, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Hörviks Fiskehamnsförening u.p.a. så kan ni göra det på .

Att för medlemmarnas räkning förvärva hamn- och strandområde vid Hörvik samt använda detsamma till medlemmarnas ekonomiska nytta genom anordnande, förvaltande och vårdande av fiskehamn.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Dan Lennart Astor som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Jan-Eric Krister som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Jeppe Niklas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mats Evert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Olle Per-Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörvin, Nils Daniel som är född 1974 och har titeln SuppleantLindros, Bert-Ola Hugo som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mattisson, Nils Åke Ingmar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven-Jörgen Nenne som är född 1952 och har titeln SuppleantSödergren, Torsten Göran Ronny som är född 1958 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas förutom av styrelsen av Jeppe Johnsson och Olle Robertsson, i förening. .

Hörviks Fiskehamnsförening u.p.a. har 736200-1021 som sitt organisationsnummer.