Bostadsrättsföreningen Ekbacken i Sölvesborg

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Bostadsrättsföreningen Ekbacken i Sölvesborg. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Ekbacken i Sölvesborg tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Ekbacken i Sölvesborg är ej momsregistretat och har organisationsnummer 736200-0791.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-13620 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Ekbacken i Sölvesborg på följande adress G. Skolg. 7, 294 31, Sölvesborg.

Bostadsrättsföreningen Ekbacken i Sölvesborg är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Ekbacken i Sölvesborg så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Kader, Bekhtiar Ali som är född 1976 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrätts- havare.