Bostadsrättsföreningen Lejonet

Blekinge län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Lejonet vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Sölvesborg så är Bostadsrättsföreningen Lejonet en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1958-07-23 så skapades Bostadsrättsföreningen Lejonet och verksamheten är har ej F-skattsedel.

736200-0718 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Lejonet och det finns många verksamheter som är i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Lejonet så går det att nå dem via telefon på 0456-13620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brodersen, Kent Thorbjörn -Brun, Örn Arne -Ohlsson, Bengt Greger Marcus -Olofsson, Johan Everth Fredrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Lejonet är Brodersen, Kent Thorbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Brun, Örn Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeskans, Dick Tore Rickard som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Bengt Greger Marcus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Johan Everth Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lang, Karl Gösta som är född 1932 och har titeln Suppleant.