Fastighetsföreningen Sölveborgen u.p.a.

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Fastighetsföreningen Sölveborgen u.p.a.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Ekonomisk förening. Fastighetsföreningen Sölveborgen u.p.a. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Fastighetsföreningen Sölveborgen u.p.a. är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 736200-0437.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-15460 alternativt besöka eller skicka post till Fastighetsföreningen Sölveborgen u.p.a. på följande adress Timotejv. 21, 294 37, Sölvesborg.

Fastighetsföreningen Sölveborgen u.p.a. är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Fastighetsföreningen Sölveborgen u.p.a. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Göransson, Per Kendy som är född 1962 och har titeln Suppleant . Nilsson, Stefan Per-Anders som är född 1957 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att efter inköp eller byggande av lämplig fastighet i Sölvesborgs för- samling, bereda möteslokaler för Logen nr 16 av Sirius-Orden, samt bereda bostäder, varvid medlemmarna i föreningen äga före- träde.