Hotell Edgar

Blekinge län

Information

730810-XXXX är organisationsnummer för företaget Hotell Edgar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hotell Edgar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Hotell Edgar finns i.

Hotell Edgar har varit registrerat sedan 2004-06-02 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hotell Edgar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-06.

Hotell Edgar är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Hotell Edgar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hotell Edgar så kan ni göra det på telefon genom 0456-10220 eller genom brev på följande adress:

Hotellverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hotell Edgar och det är Brenner, Emma Sofia som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,