Föräldrarkooperativet TROLLUNGEN i Norje, Ekonomisk förening

Blekinge län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola och fritidshem för medlemmarnas barn. Föreningen skall verka för en hälsosam och kreativ miljö samt för en kvalitativt och stimulerande barngruppsverksamhet och förskolemiljö som ett komplement till barnens hemmiljö och för att tillgodose barnens behov av trygghet och varaktiga relationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrarkooperativet TROLLUNGEN i Norje, Ekonomisk förening vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Sölvesborg så är Föräldrarkooperativet TROLLUNGEN i Norje, Ekonomisk förening en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1991-07-12 så skapades Föräldrarkooperativet TROLLUNGEN i Norje, Ekonomisk förening och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716405-6199 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Föräldrarkooperativet TROLLUNGEN i Norje, Ekonomisk förening och det finns många verksamheter som är i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrarkooperativet TROLLUNGEN i Norje, Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0456-31909 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erlandsson, Sari Susanna -Lindh, Anna Bodil Maria

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrarkooperativet TROLLUNGEN i Norje, Ekonomisk förening är Bernmark, Karin Maria som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Sari Susanna som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Anna Bodil Maria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Maria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven Johan Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jennie Maria som är född 1974 och har titeln SuppleantSunesson, Petra Christine som är född 1977 och har titeln Suppleant, .