Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4

Blekinge län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 är ett företag som finns i Sölvesborg. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Gerd Ulrika som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Raija Kaarina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Yvonne Birgitta Maria som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunesson, Sune Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Tomasson, Per Olle Kenneth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Mats Tommy Bertil som är född 1956 och har titeln SuppleantPettersson, Rolf Sune som är född 1945 och har titeln Suppleant, Tomasson, Solvig Elsa Britt som är född 1945 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Sölvesborgshus nr 4 har 716405-5837 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.