Bostadsrättsföreningen Sölve

Blekinge län

Information

Bostadsrättsföreningen Sölve hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Sölve finns. I Sölvesborg så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Blekinge län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Sölve tillhör verksamheterstypen Bostadsrättsförening och verksamheten har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Sölve har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Sölve så kan ni göra det genom att skicka er post till Äspenäs, 370 45, Fågelmara men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-120880.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Bostadsrättsföreningen Sölve har idag 716405-5753 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening. är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Sölve

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att uppllåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

I Bostadsrättsföreningen Sölve så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Ulf Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Berne Egon Ingemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Claes Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Boson, Pär Mårten som är född 1960 och har titeln Suppleant, .