Bostadsrättsföreningen Lyckan

Blekinge län

Information

Bostadsrättsföreningen Lyckan hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Lyckan finns. I Sölvesborg så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Blekinge län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Lyckan tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och bolaget har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Lyckan har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Lyckan så kan ni göra det genom att skicka er post till Rödvensv. 6 C, 294 37, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Bostadsrättsföreningen Lyckan har idag 716405-5605 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Ann-Kristin Lindahl, Peter Settergren och Åke Thomasson, två i förening. är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Lyckan

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

I Bostadsrättsföreningen Lyckan så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Håkansson, Stig Arne som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Inger Ann-Kristin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Settergren, Eaa Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Settergren, Jan-Peter Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomasson, Åke Nils Gösta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Anna Helene som är född 1967 och har titeln SuppleantJohansson, Sylvia Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Olsson, Ann Yvonne som är född 1958 och har titeln Suppleant, .