Niklas Gren Byggservice

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Niklas Gren Byggservice är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Niklas Gren Byggservice är ett av dem. Statusen för Niklas Gren Byggservice är att Bolaget är aktivt.

Niklas Gren Byggservice är ett Enskild firma och skapades 2005-05-02. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Niklas Gren Byggservice ska trivas.

Niklas Gren Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Snickeri, murning, skogstjänst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Niklas Gren Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14.

Idag är Niklas Gren Byggservice och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Niklas Gren Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0614002.

.

De som är på något sätt har med Niklas Gren Byggservice är Gren, Karl Ingemar Niklas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Niklas Gren Byggservice har 710914-XXXX som sitt organisationsnummer.