Sveriges Pälsdjursuppfödares Riksförbund, förening u.p.a.

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Sveriges Pälsdjursuppfödares Riksförbund, förening u.p.a.. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Ekonomisk förening. Sveriges Pälsdjursuppfödares Riksförbund, förening u.p.a. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Sveriges Pälsdjursuppfödares Riksförbund, förening u.p.a. är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 702001-7294.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-54490 alternativt besöka eller skicka post till Sveriges Pälsdjursuppfödares Riksförbund, förening u.p.a. på följande adress Kvarnv. 4, 294 71, Sölvesborg.

Sveriges Pälsdjursuppfödares Riksförbund, förening u.p.a. är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sveriges Pälsdjursuppfödares Riksförbund, förening u.p.a. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Andersson, Bengt Stefan som är född 1961 och har titeln Suppleant , Jern, Rune Christofer som är född 1968 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att tillvarata medlemmarnas ekonomiska och andra intressen i deras egenskap av pälsdjursuppfödare genom att själv eller genom annan 1) driva handel med skinn som medlemmarna leverera, 2) främja tillhandahållandet foder och andra förnödenheter för pälsskinnsproduktion, 3) verka för en rationell pälsdjursuppfödning, bl.a. genom avelsdjurs- och skinnpremieringar, konsultationsverksamhet, utgivande av tidskrift samt främjande av försök och forskning, 4) förmedla och eller teckna gruppförsäkringar, 5) samarbeta med lantbrukskooperationen, 6) i övrigt såväl inom som utom landet bevaka den svenska pälsdjursuppfödningens intressen och föra dess talan samt 7) driva med ovan sagda förenlig eller sammanhängande verksamhet.