Gotcha Paintball - Adventure

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Enskild firma som heter Gotcha Paintball - Adventure. Det finns flera bolag som liknar Gotcha Paintball - Adventure i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gotcha Paintball - Adventure är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1998-03-04 så har Gotcha Paintball - Adventure varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Gotcha Paintball - Adventure och det finns fler bolag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Gotcha Paintball - Adventure så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gotcha Paintball - Adventure så kan ni göra det på 0456-30086.

Båtreparation och service av fritidsbåtar och båtmotorer. Sport, fritids- och äventyrsaktiviteter. Reservdelar och tillbehör till paintball och softair. Detaljhandel med varor såsom godis, kakor, läsk, kaffe och te. Handel med firtidsbåtar, båtmotorer, reservdelar, båttillbehör, gräsklippare, motorsågar och jordfräsar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lentonsson, Karl Inge Lenton som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Gotcha Paintball - Adventure har 700728-XXXX som sitt organisationsnummer.