Stefan Hofflander Consult

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Stefan Hofflander Consult är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Stefan Hofflander Consult är ett av dem. Statusen för Stefan Hofflander Consult är att Bolaget är aktivt.

Stefan Hofflander Consult är ett Enskild firma och skapades 1996-05-31. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Stefan Hofflander Consult ska trivas.

Stefan Hofflander Consult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom mekanisk konstruktion och inom data- branschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stefan Hofflander Consult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Stefan Hofflander Consult och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Stefan Hofflander Consult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0454-99590.

.

De som är på något sätt har med Stefan Hofflander Consult är Hofflander, Lars-Alvin Stefan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stefan Hofflander Consult har 690213-XXXX som sitt organisationsnummer.