Zimmerdahls bokhandel

Blekinge län

Information

Zimmerdahls bokhandel hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Zimmerdahls bokhandel finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Zimmerdahls bokhandel tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Zimmerdahls bokhandel har haft sedan 2005-11-03. Zimmerdahls bokhandel har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Zimmerdahls bokhandel så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-12675.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Zimmerdahls bokhandel har idag 680420-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Zimmerdahls bokhandel

Butikshandel med böcker och kontorsförbrukningsvaror såsom pennor, papper, vykort, brevpapper, almanackor, skrivböcker, pärmar samt därmed förenliga varor.

I Zimmerdahls bokhandel så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zimmerdahl, Heidi Cecilia som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .