Nordstads C.E.S

Blekinge län

Information

Nordstads C.E.S är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Nordstads C.E.S finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nordstads C.E.S är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-01-13.

Nordstads C.E.S som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2006-01-26. Men sedan 2006-01-13 så har Nordstads C.E.S varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordstads C.E.S så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52815.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Nordstads C.E.S ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nordstads C.E.S. Det finns flera verksamheter i Blekinge län.

Fastighetsförvaltning, uthyrning av lägenheter. Äga och förvalta fast och lös egendom och att företrädesvis under inom a-d nedan angivna branscher bedriva handel med fast och lös egendom samt tjänster >a) informations samt konsultativ verksamhet >b)ledarskap, teambildning >c)praktisk samt teoretisk navigationsutbildning >d)event och charter

Firmatecknare för Nordstads C.E.S är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordstads C.E.S och det är följande personer, Jeppsson, Dan Peter Miguel som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Nordstads C.E.S är 680119-XXXX.