Sölvesborgs Montage Service

Blekinge län

Information

Sölvesborgs Montage Service hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Sölvesborgs Montage Service finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Sölvesborgs Montage Service tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Sölvesborgs Montage Service har haft sedan 1999-01-01. Sölvesborgs Montage Service har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sölvesborgs Montage Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-50824.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Sölvesborgs Montage Service har idag 671003-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sölvesborgs Montage Service

Renovering och nybyggnation. Konstruktion av maskiner på entreprenadbasis. Detaljtillverkning inom verkstadsindustrin såsom svarvning och fräsning av maskindetaljer.

I Sölvesborgs Montage Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hauguth, Thomas Wilhelm som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .