Borsalino

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Enskild firma som heter Borsalino. Det finns flera företag som liknar Borsalino i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Borsalino är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1997-01-28 så har Borsalino varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Borsalino och det finns fler företag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Borsalino så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Borsalino så kan ni göra det på 0456-10010.

Servering och försäljning av mat, á lá Carte, pizza, kebab, pasta och sallder, korv, hamburgare, cigaretter, godis, choklad, läsk, glass samt mackor smörgåsar, (bake off) samt därmed förenlig verksamhet. Även försäljning av kaffe, te, soppor, pajer och baguetter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Golba, Marta Joanna som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Borsalino har 670724-XXXX som sitt organisationsnummer.