Evas Vattenkul

Blekinge län

Information

670317-XXXX är organisationsnummer för bolaget Evas Vattenkul. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Evas Vattenkul är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Evas Vattenkul finns i.

Evas Vattenkul har varit registrerat sedan 2000-08-09 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Evas Vattenkul så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-21.

Evas Vattenkul är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Evas Vattenkul är följande:

Vill ni komma i kontakt med Evas Vattenkul så kan ni göra det på telefon genom 0456-14041 eller genom brev på följande adress:

Vattenaktiviteter såsom babysim, lek- och plask, simskola, märkestagning, vattengymnastik, ai-chi (avslappning).

Det finns olika personer som har en koppling med Evas Vattenkul och det är Waldt, Eva Catharina som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,