P.O. Riv och Marktjänst

Blekinge län

Information

660628-XXXX är organisationsnummer för bolaget P.O. Riv och Marktjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P.O. Riv och Marktjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som P.O. Riv och Marktjänst finns i.

P.O. Riv och Marktjänst har varit registrerat sedan 2007-01-15 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för P.O. Riv och Marktjänst så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

P.O. Riv och Marktjänst är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för P.O. Riv och Marktjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med P.O. Riv och Marktjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Rivningsarbeten, markarbeten på entreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med P.O. Riv och Marktjänst och det är Olsson, Nils Georg Patrik som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,