Sofies Konst & Ram

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Sofies Konst & Ram är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Sofies Konst & Ram är ett av dem. Statusen för Sofies Konst & Ram är att Bolaget är aktivt.

Sofies Konst & Ram är ett Enskild firma och skapades 1993-02-23. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sofies Konst & Ram ska trivas.

Sofies Konst & Ram är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Inramning av tavlor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sofies Konst & Ram är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sofies Konst & Ram och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sofies Konst & Ram så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-70628.

.

De som är på något sätt har med Sofies Konst & Ram är Edvinsson, Sofie Charlotte som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sofies Konst & Ram har 660606-XXXX som sitt organisationsnummer.