Lilianas städ och trädgårdsservice

Blekinge län

Information

660425-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lilianas städ och trädgårdsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lilianas städ och trädgårdsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Lilianas städ och trädgårdsservice finns i.

Lilianas städ och trädgårdsservice har varit registrerat sedan 2001-12-03 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lilianas städ och trädgårdsservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lilianas städ och trädgårdsservice är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Lilianas städ och trädgårdsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lilianas städ och trädgårdsservice så kan ni göra det på telefon genom 0456-54273 eller genom brev på följande adress:

Städservice med bl.a matt-tvätt och trädgårdsservice och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lilianas städ och trädgårdsservice och det är Westerback, Liliana Bogumila som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,