Edvardsson's Elektriska

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Edvardsson's Elektriska är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Edvardsson's Elektriska är ett av dem. Statusen för Edvardsson's Elektriska är att Bolaget är aktivt.

Edvardsson's Elektriska är ett Enskild firma och skapades 1991-01-22. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Edvardsson's Elektriska ska trivas.

Edvardsson's Elektriska är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Elinstallationer och elreparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Edvardsson's Elektriska är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Edvardsson's Elektriska och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Edvardsson's Elektriska så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-52311.

.

De som är på något sätt har med Edvardsson's Elektriska är Edvardsson, Johan Martin som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Edvardsson's Elektriska har 650731-XXXX som sitt organisationsnummer.