Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg

Blekinge län

Information

Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg är ett företag som finns i Sölvesborg. I Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Juhlin, Susan Elisabet som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg på telefon 0456-41505.

Försäljning och binderi av blommor

Idag är Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg av bolagstypen Enskild firma.

Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-25 och Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg så är det följande:

Blomsterstugan Susan Juhlin Sölvesborg har 641101-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.