Bygg & Markanläggning Lars Johansson

Blekinge län

Information

640322-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bygg & Markanläggning Lars Johansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg & Markanläggning Lars Johansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Bygg & Markanläggning Lars Johansson finns i.

Bygg & Markanläggning Lars Johansson har varit registrerat sedan 2002-08-13 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg & Markanläggning Lars Johansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Bygg & Markanläggning Lars Johansson är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Bygg & Markanläggning Lars Johansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bygg & Markanläggning Lars Johansson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Erbjuder tjänster inom mur och puts, kakel och klinkers, snickerier och markanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg & Markanläggning Lars Johansson och det är Johansson, Lars Ingvar Krister som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,