TOMAS MÅLERI

Blekinge län

Information

640318-XXXX är organisationsnummer för bolaget TOMAS MÅLERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TOMAS MÅLERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som TOMAS MÅLERI finns i.

TOMAS MÅLERI har varit registrerat sedan 1990-03-08 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TOMAS MÅLERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

TOMAS MÅLERI är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för TOMAS MÅLERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med TOMAS MÅLERI så kan ni göra det på telefon genom 0456-10511 eller genom brev på följande adress:

Måleriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TOMAS MÅLERI och det är Frantz, Tomas Patrik som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,