Kroppsterapeuten Louise Sundin

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Kroppsterapeuten Louise Sundin är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kroppsterapeuten Louise Sundin är ett av dem. Statusen för Kroppsterapeuten Louise Sundin är att Bolaget är aktivt.

Kroppsterapeuten Louise Sundin är ett Enskild firma och skapades 1996-05-14. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kroppsterapeuten Louise Sundin ska trivas.

Kroppsterapeuten Louise Sundin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Massagebehandlingar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kroppsterapeuten Louise Sundin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Kroppsterapeuten Louise Sundin och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Kroppsterapeuten Louise Sundin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-41695.

.

De som är på något sätt har med Kroppsterapeuten Louise Sundin är Sundin, Barbro Louise som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kroppsterapeuten Louise Sundin har 640129-XXXX som sitt organisationsnummer.