Målerifirma Patrik Lidström

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Målerifirma Patrik Lidström är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Målerifirma Patrik Lidström är ett av dem. Statusen för Målerifirma Patrik Lidström är att Bolaget är aktivt.

Målerifirma Patrik Lidström är ett Enskild firma och skapades 1994-06-23. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Målerifirma Patrik Lidström ska trivas.

Målerifirma Patrik Lidström är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsmåleri samt handel med färg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Målerifirma Patrik Lidström är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Målerifirma Patrik Lidström och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Målerifirma Patrik Lidström så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-10135.

.

De som är på något sätt har med Målerifirma Patrik Lidström är Lidström, Kjell Sören Patrik som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Målerifirma Patrik Lidström har 640110-XXXX som sitt organisationsnummer.