Erlings Satellite & Antenn Service

Blekinge län

Information

Erlings Satellite & Antenn Service är ett företag som finns i Sölvesborg. I Erlings Satellite & Antenn Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Alf Erling som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Erlings Satellite & Antenn Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Erlings Satellite & Antenn Service på telefon 0456-60018.

Montering och reparation av antenner och satelliter samt viss försäljning.

Idag är Erlings Satellite & Antenn Service av bolagstypen Enskild firma.

Erlings Satellite & Antenn Service är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Erlings Satellite & Antenn Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Erlings Satellite & Antenn Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erlings Satellite & Antenn Service så är det följande:

Erlings Satellite & Antenn Service har 611108-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.