Flinthages Trasmagasin

Blekinge län

Information

610323-XXXX är organisationsnummer för företaget Flinthages Trasmagasin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flinthages Trasmagasin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Flinthages Trasmagasin finns i.

Flinthages Trasmagasin har varit registrerat sedan 1995-09-15 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Flinthages Trasmagasin så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Flinthages Trasmagasin är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Flinthages Trasmagasin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Flinthages Trasmagasin så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av matttrasor och vävtillbehör,

Det finns olika personer som har en koppling med Flinthages Trasmagasin och det är Flinthage, Eva Pernilla som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,