Mira Benz Språktjänst

Blekinge län

Information

Mira Benz Språktjänst hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Mira Benz Språktjänst finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Mira Benz Språktjänst tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Mira Benz Språktjänst har haft sedan 1998-01-01. Mira Benz Språktjänst har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mira Benz Språktjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-212678.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Mira Benz Språktjänst har idag 600926-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mira Benz Språktjänst

Språktjänster. Översättning (skriftlig), från franska, engelska och italienska till svenska, samt från svenska till franska och engelska. Simultantolkning från franska, italienska, engelska och hindi till svenska, samt från svenska till franska, engelska och italienska.

I Mira Benz Språktjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Benz, Mira Carina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .