Sölvesborgs VVS Teknik Sweden

Blekinge län

Information

600229-XXXX är organisationsnummer för företaget Sölvesborgs VVS Teknik Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sölvesborgs VVS Teknik Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Sölvesborgs VVS Teknik Sweden finns i.

Sölvesborgs VVS Teknik Sweden har varit registrerat sedan 2004-12-09 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sölvesborgs VVS Teknik Sweden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-27.

Sölvesborgs VVS Teknik Sweden är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Sölvesborgs VVS Teknik Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sölvesborgs VVS Teknik Sweden så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

VVS-installationer och reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Sölvesborgs VVS Teknik Sweden och det är Persson, Nils Peter som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,